2019-05-29 45 浏览
地址系旺角最中心既地方,朗豪坊隔离,最可惜系楼上舖,要靠睇传单先搵到。同一栋楼,有唔同既餐厅,就由一楼试起啦⋯⋯本身我自己已踏入中年,战斗力下降,唔系食得好多,食放题唔会系同佢搏命,乜都系叫少少,试多啲唔同款食物。同其他放题都差唔多,剌身系成餐既灵魂,所以点满成盆冰上面既新鲜剌身,就最吸晴。我见隔离枱四个人,佢盆剌身呢,我谂已经值回票价啦⋯⋯是关我点果盆剌身,超新鲜,啲甜虾,大赤虾,泰式生虾,闲闲地都要四五十蚊啦。何况佢地直头铺到见唔到冰冰乜济。今日点既野食就多啦...但重点讲讲啦⋯⋯牛油果软殻蟹寿司-的的骰骰,牛油果同软壳蟹好夹。芝麻鸡亦-炸得好香,但又唔会燶又唔会唔够熟。羊架-有少少苏味,重点系佢唔肥又唔瘦。啲苏味系佢啲羊脂处,所以好易入口。我食过有啲其他地方烧羊架,烧燶晒,食碳咁。环境方面,地方都好大,有唔同既枱,有啲自成一角。最後,我最锺意既系佢清酒梅酒任斟,太正啦⋯⋯。
同一栋楼,有唔同既餐厅,就由一楼试起啦⋯⋯

今日点既野食就多啦...但重点讲讲啦⋯⋯
牛油果软殻蟹寿司-的的骰骰,牛油果同软壳蟹好夹。
芝麻鸡亦-炸得好香,但又唔会燶又唔会唔够熟。

环境方面,地方都好大,有唔同既枱,有啲自成一角。

最後,我最锺意既系佢清酒梅酒任斟,太正啦⋯⋯。

羊架
牛柳粒