2022-05-02 631 浏览
喺西贡食过唔少海鲜餐厅,好多间都话自己米芝莲,不过之前食开𠮶几间质素都真系有返咁上下,所以从来冇怀疑过西贡嘅海鲜餐厅。今次系朋友book枱所以有机会试呢间,今次主要系散叫,落咗去海鲜档拣咗几样海鲜,主要系个圣子问题,喺地下落完order上3楼等食,点知5-8分钟左右圣子已经上枱,一开头都奇怪点解可以咁快,点知食落去仲要系唔热嘅⋯真心觉得自己俾人昆咗,攞海鲜入厨房洗海鲜炒埋上枱唔使10分钟仲要系唔热嘅,我觉得唔系我叫𠮶啲海鲜🙈。其他嘅𩠌菜一般上到枱都唔热,叫咗个烧鹅完全系冻嘅,除咗个圣子有问题之外之外其他嘢系一般,可能我食过西贡嘅其他海鲜餐厅呢间系唯一一间我唔满意嘅餐厅。
2022-05-01