餐厅: Hidden和洋食屋
资讯:

店如其名 系hidden嘅和洋食屋🤭位于mega box附近 餐厅入面有board game 飞标🎯仲有街机比客人玩!座位宽敞 啱晒朋友聚会嚟🤍🍵三文鱼明太子茶渍饭🍵鱼唔腥 煎得鱼肉够嫩 本来个餐系配三文鱼籽 但卖晒所以转咗明太子🤔不过个饭配埋明太子 有种辛辣嘅感觉 食落更有层次 配埋饭素同热茶 好夹嘅组合✨🐄特制葱酱煎牛舌丼👅牛舌好厚😋略嫌有啲韧 葱酱唔系好够味🥲🥚温泉蛋炙烧三文鱼牛油果丼🥑卖相睇落真系唔太吸引🤣不过三文鱼加牛油果嘅组合真系实冇死 牛油果好新鲜😍🪄参考菜式【🌟为推荐菜式】三文鱼明太子茶渍饭🌟 $118特制葱酱煎牛舌丼 $98温泉蛋炙烧三文鱼牛油果丼 $88*午市套餐包括小食&饮品🪄评分 ❤️食物 8/10 🤎服务 7/10🤍环境 8/10晚市仲有寿喜烧食 有时仲有live band表演哟🎸

🐄特制葱酱煎牛舌丼👅牛舌好厚😋略嫌有啲韧 葱酱唔系好够味🥲

🪄参考菜式【🌟为推荐菜式】