2019-06-25 195 浏览
之前一大班人去朋友屋企玩,懒得煮又想食多啲食饱啲就当然去买外卖啦我地决定上网预订比埋钱,然后再自取。整个过程都约一小时左右今次订咗个派对盛B,包括有一份元气A (有38件),一份卷物盛(有36件) ,一份刺身盛同埋一份蟹籽沙律 。首先,盒元气A 有三文鱼、赤海虾、熟虾、北寄贝 、辛辣香葱吞拿鱼、脆蒜长鳍吞拿鱼、帆立贝、螺片、蟹肉蟹膏军舰、飞鱼籽军舰同甜虾蟹膏军舰。每款大约有3-5件,大家争下争下黎食。我觉得最特别最正都系个蟹肉蟹膏军舰同甜虾蟹膏军舰啲蟹膏份量以个军舰大细比例计都ok,而且几鲜甜跟住盒烧物盛就有元气卷、蟹柳卷、青瓜卷、波士顿卷、芝士鳗鱼卷、炸虾卷。当然呢盒野我最爱系芝士鳗鱼卷同炸虾卷。至于蟹柳卷同青瓜卷就系⋯⋯⋯无人想去食嘅有细路仔就岩啦呢个派对盛都唔错,但如果个刺身盛有多少少就更perfect 了

我地决定上网预订比埋钱,然后再自取。整个过程都约一小时左右
首先,盒元气A 有三文鱼、赤海虾、熟虾、北寄贝
啲蟹膏份量以个军舰大细比例计都ok,而且几鲜甜

有细路仔就岩啦

刺身盛