2018-10-18 346 浏览
今日嚟到东广场揾食,见到呢间专食焗薯,又可以自选配料,好似都唔错,所以入去试下。餐厅都系自助形式,坐低之后剔张order 纸就去俾钱,之后就等取餐。其实焗薯就系主打,怕唔够饱就叫set lunch 会多个迷你意粉。我order 咗个菠萝辣肉肠碎焗薯,配菠菜忌廉汁,另外配个肉酱意粉同玫瑰花绿茶。等咗大约5分钟有得食,焗薯系主角,当然要食先啦。不过材料偏少,菠萝得3小粒,至于辣肉肠碎,我初头以为系辣肉肠切粒,但食落唔多觉有辣肉肠嘅香味,反而有d似普通肉碎。菠菜忌廉醤汁虽然颜色好翠绿,但可惜无乜味,而且焗薯温度唔系好够热.....实在有d失望。再试下个迷你肉酱意粉,都系一般般。最后玫瑰花绿茶,有几粒玫瑰花瓣,但又系无乜味。整体嚟讲都系失望,主打焗薯的话,真系要再做好d。

整体嚟讲都系失望,主打焗薯的话,真系要再做好d。
2018-10-11