2007-03-17 4 浏览
無意中經過, 又記得曾係呢到見過好評, 就試下啦!一入到去就覺得好美國的平價店feel, 不過好多時呢d地方野都幾好食唔係太肚餓, 所以只能afford叫一個burger/ sandwich, 加左2 個side dishes, 最後都覺得太多喇1. big beef& cheddar 呢個係sandwich type, 塊cheddar唔係溶, 不過d beef真係要讚讚! 雖然好薄, 但都有牛味! 唔錯, 又唔會太飽滯2. chilli cheese fries 嘩呢個好cheesy! 我好鍾意!! 唯一不足之處就係d fries唔夠厚身, thickness大概係m記薯條咁... 如果可以切得厚身d, 口感仲好呀!3. fried mozerella 呢個係全晚最一般貨式, 芝士好似pizza hut芝心批咁, 好chewy, 不過唔係話十分好食, 大概我下一次都唔會再點的dishoverall 都係值得去試的! soho區另一平價食物呀!

1. big beef& cheddar

2. chilli cheese fries