2018-10-27 332 浏览
而家同朋友出街食飯,都好少會去食中菜, 因為感覺上中菜要多人先可以試到多啲款式,開心啲!不過今日朋友對呢間有興趣,就試下啦聽講話係米芝連,睇完個餐牌,感覺菜式都有啲特別,想試既野好多,不過胃容量有限,加上我地得兩個人... 諗左好耐,決定叫三樣野,佢最出名既開胃菜蝦苗伴紫菜,因為我鐘意芋頭,叫左個炒芋心,朋友想試紅菇,就叫左個紅菇豆皮湯。你見到啲相有碟青綠色既野,呢碟係welcome 菜,至於茶係菊花茶。最後仲送左份甜品比我地整體黎講係好食,推薦個紫菜,真係好特別!呢間我會encore。下次要同屋企人黎食,我一家十口,可以試好多款呢度既服務都好好,期間見到有人係度慶生,佢呢到有個慶生牌比你影相嫁。啲職員都好主動幫你影相。至於價錢方面我覺得係正常偏高少少,不過佢呢期有優惠就拉均番。佢地做緊18週年慶祝活動,任揀一款開胃菜,18蚊,只限一款。心

2018-10-25