2018-05-05 1199 浏览
今晚同朋友去咗元朗食放題, 朋友說我不用再揸車 ,因為餐廳在西鐵站旁的yoho mall, 在九龍搭西鐵入元朗,仲快過揸車去尖沙咀,因為不會塞車,咁當然火車要冇其它故障啦!在元朗下車後隔鄰便是yoho mall,商場內人山人海。今天只是閒日又不是假期,很奇怪還是這麼多人, 商場內的店舖跟沙田新城市廣場大同小異, 但這裏特別的是食肆很多很容易地找到這間餐廳, 因為門口已排曬隊 大排長龍超誇張服務員安排我們入座後, 座位是感覺寬敞的, 枱上有準備好的餐具&點菜紙…… 我們點了很多款菜色,真係花多眼亂很多都好想試 ,種類之多值得一讚 之後我們便到飲品區取心儀的飲品,沒想到 餐前小食款式也不少喎!返到座位時,刺身以送到枱上 整隻吓先………… 好味到難以用筆墨所能形容再試埋呢個煎羊鞍, 肉質嫩滑 一定要再添食 ……仲有炒蜆, 清甜好味 ,煮嘅時間恰到好處 ……好嘢甜品又是自取的雪糕乳酪西瓜火龍果 角色雪條 甜品款式多 飽死呀喂 邪惡到爆呀總括來說這間餐廳的食物質素屬於中上,朋友們記得先訂座才過來囉!因為任何時間出面都係爆滿等待入黎食放題的客人囉, 200鬆啲 食自助餐 晚餐喎! 酒店都唔得啦

很容易地找到這間餐廳, 因為門口已排曬隊 大排長龍超誇張

返到座位時,刺身以送到枱上

整隻吓先……

…… 好味到難以用筆墨所能形容

再試埋呢個煎羊鞍, 肉質嫩滑 一定要再添食
……仲有炒蜆, 清甜好味 ,煮嘅時間恰到好處 ……好嘢

甜品又是自取的
雪糕乳酪西瓜火龍果 角色雪條 甜品款式多 飽死呀喂