2019-05-20 526 浏览
话说另一半因爱理不理嘅态度以致订唔到Lady M千层蛋糕为我庆生,之后仲要好无理咁责怪我同发我脾气,令我好失望又委屈😞朋友们即二话不说上Lady M网站为我预订生日蛋糕,令我可以一尝所愿😭真系令我由地狱去返天堂,滚动到我眼湿湿!我哋又去咗高高酒家预祝我生日,大家真系好钟意食高高酒家😂食完例牌会点嘅冰川无骨咕噜肉及避风塘赖尿虾肉后,大家都表示满足👍🏻到主角上枱,一打开个包装盒,我即刻忍唔住大笑,佢地不停叫我考虑吓蛋糕上面嘅字😂我终于食到期待已久嘅千层蛋糕啦,真系好好食呀😍我好钟意食cream,但又好怕好甜,而Lady M千层蛋糕真系唔觉好甜架,所以我食咗两件,真系大满足呀🥰另一半知道我真系好钟意食千层蛋糕,之后佢都有间中放工后系中环外卖Lady M千层蛋糕俾我食😊
原味千层蛋糕

外卖自取