2024-04-24 20 浏览
老友相聚 一于食啲精品,加个饱肚嘅一前一后, 食饱就算喇,一人叫一个乌冬 加个八品刺身盛盒。这餐又饱又甜口。二人套餐石锅香辣海鲜手打乌冬呢个乌冬海鲜好靓,每样一件,乌冬够滑,冇叫错原因,大虾一只,青口蚬仔,鱿鱼鲜嫩,都好鲜味,乌冬够滑漏好味。咖哩牛肉捞乌冬咖哩牛肉汁够香,野味自家钟意食, 加埋个乌冬,虽然汤汁少咗的,但系食落都系好香好味。海胆蟹肉茶碗蒸茶碗蒸系我最钟意食嘅一个素材, 加埋海胆蟹肉鲜嫩,同埋仲有个金箔喺度,呢个都系好钟意嘅一个食品。八品刺客盛盒八品全盒海胆一版甜虾三文鱼带子甘鱼八款刺身每样三件,新鲜可口,一版海胆睇见新鲜可口,至爱之食品,甜虾三只,只只都咁新鲜,朋友之我钟意畀我食多只,有吞拿鱼,三文鱼,甘鱼,口切嘅带子,鲜甜入口满足。环境清静,食品可口,倾谈畅快!

二人套餐

甜虾
三文鱼
带子
甘鱼

环境清静,食品可口,倾谈畅快!