2016-01-23 2569 浏览
之前听朋友请有间CAFÉ系荃湾几好食又舒服,今日决定带女朋友去试一试^^我地拣左下午时间去,因为无咁多人。我地等左十五分钟左右就可以入去坐啦!环境的确令人好舒服,感觉好休闲。女朋友话好轻松..我地两口子点左个主菜: 黑松露软壳蟹意大利粉, 一个小食: 焦糖单骨鸡翼,仲有两杯野饮: 一冻一热既泡沫鲜奶绿茶GREEN TEA LATTE^^之后就倾住计咁等D饮品同野食黎.. 泡沫鲜奶绿茶GREEN TEA LATTE: 我地都觉得小店好有心思,一点点既装饰代表住小小既心意。我就叫左个冻既泡沫鲜奶绿茶,女朋友就叫左个热既泡沫鲜奶绿茶。黑松露软壳蟹意大利粉: 香浓既黑松露味道配个白汁,好香好好味。入口好少少香草味,仲有洋葱既甜味加大大只既软壳蟹令人心情开朗。软壳蟹啖啖肉,外脆内软,而且炸粉既份量适中。女朋友话呢个意少好好食,系佢既大爱^^推介*****焦糖单骨鸡翼: 女朋友叫左我最爱既鸡翼^^想不到小店咁窝心,将每只D鸡翼整成单骨。总共有八件单骨鸡翼,鸡翼一入口,每一只都好入味。阵阵既芝麻香味以及甜度恬到好处既焦糖令我胃口大开,最后叫多左一碟。哈哈….
泡沫鲜奶绿茶
黑松露软壳蟹意大利粉
焦糖单骨鸡翼
2016-01-15
等候时间
15 分钟 (堂食)