2019-06-05 24 浏览
近排聽fd介紹係大埔有間裝修靚又好食嘅餐廳,夾左好耐時間終於都約到去食❤️呢間餐廳係偏僻少少嘅位置,但係都阻唔到我地去搵食嘅決心。一入到去見到左手面有個好大嘅bar枱,上面放左好多唔同種類嘅酒。跟著隔離有個好大嘅screen放緊電影,好有浪漫格調。我地去個陣唔係太多人,成個感覺好relax. 我地就叫左個西班牙黑毛豬火腿菠蘿Pizza個Pizza嘅餅底着得好薄好脆,黑毛豬火腿同菠蘿好夾,Pizza亦都做到芝士拉絲嘅效果。跟著就叫左個菜名好長嘅美國馬尼拉鮮蜆菠菜車厘茄白酒汁珍珠麵配黑松露菌醬加烤海鱸魚柳同海虎大蝦,呢個菜名乎其實係包左好多野,真係好抵食用料勁豐富。今次食完真係覺得大埔有好多特色餐廳,希望下次可以再嚟試吓。

今次食完真係覺得大埔有好多特色餐廳,希望下次可以再嚟試吓。