2020-06-14 26 浏览
南豐紗廠入面基本上好多店舖都好有格調,雖然地方唔大,但都行得幾舒服。餐廳都一樣,基本上間間都幾吸引,今日想食burger所以就揀依間!估唔到都有成十款burger 揀!仲有得加錢轉套餐配埋小食同野飲。試左佢個招牌漢堡($88)加薯寶同汽水($25)招牌漢堡裏面其實有牛肉、芝士、酸瓜同自家醬汁。首先個麵包係查完牛油再烘過,幾正!牛肉就幾多汁同鬆軟配埋芝士同自家醬汁,味道唔算話好特別但係就係預期想食到嘅好食burger!薯寶都好正熱辣辣又香脆,真係忍唔住食完一粒又一粒。另外仲叫咗個炸雞漢堡($88)加拉絲芝士條同汽水($35)!本身朋友叫呢個果陣覺得burger同炸雞一齊食好似有啲奇怪,但試左佢依個之後忍唔住話不如share 食,哈哈!因為個炸雞炸完之後都仲係好嫩滑,同已經調好味,再加上佢個沙律醬好好味,配埋生菜一齊食係意想不到地好食!至於個芝士條凍左會有啲硬,但趁熱食好正,芝士迷可以一試!雖然呢間漢堡唔算特別平,但真係值得試!下次會試埋其他口味!

試左佢個招牌漢堡($88)加薯寶同汽水($25)

雖然呢間漢堡唔算特別平,但真係值得試!
下次會試埋其他口味!