2021-06-24 53 浏览
<A Tavola Bar & Grill>將軍澳海旁開得越來越多小店, 特別係一啲西餐同埋牛扒做主打嘅餐廳今日就去咗將軍澳南海旁試咗一間叫做<A Tavola Bar & Grill>的確令我有驚喜🤤******************************- Angus ribeye dinner set🥩 $328- Beef Lasagna🍝🧀 $135******************************A Tavola Bar & Grill係一間主打西餐既餐廳🤪 比較鍾意店內有一個大螢幕, 有一啲體育嘅賽事播緊, 如果鍾意運動比賽嘅朋友可以去一路食嘢一路睇👍🏻而且餐廳佈置比較chill 好適合一班朋友響度飲下酒傾吓計🍻🍻- Angus ribeye dinner set🥩 依個dinner set 堅抵食, 有海鮮湯, Angus ribeye, 飲品同埋甜品 tiramisu🤤, 海鮮湯好足料有蝦肉, 魷魚等等, 味道有少少微辣👍🏻主菜 Angus ribeye 🥩兩個字可以形容晒 出色!! 👍🏻 我叫咗三成熟 一入口 肉質軟嫩多
<A Tavola Bar & Grill>

- Beef Lasagna🍝🧀 $135

海鮮湯好足料有蝦肉, 魷魚等等, 味道有少少微辣👍🏻

主菜 Angus ribeye 🥩兩個字可以形容晒
出色!! 👍🏻 我叫咗三成熟 一入口 肉質軟嫩多汁🤤 絕對比得上一d有名嘅牛扒店👍🏻

- Beef Lasagna🍝🧀 小編係一個好鍾意食肉醬千層麵嘅人, 基本上餐牌有就會叫🤤 依間餐廳整得都冇令我失望😍 肉醬夠多, 而且千層麵嘅質地好煙韌, 完全係我想要嘅味道🤪

整體黎講A Tavola Bar & Grill 雖然響餐廳林立既將軍澳南營業, 但餐廳有自己既特點以及具質素既食品😆不過小編因為帶住左隻狗仔所以只能夠坐outdoor, 食品就用外賣盒送上, 不過質素係冇影響嘅☺️, 絕對會再食!!

好食分數: 8分

🍽 A tavala bar and grill (將軍澳)
🗺 將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G08號舖
🕰 星期一 至日 11:30 - 22:45