呢间系屯门市广场既争鲜..开张既头3日,做左个半价(碟碟$4)既推广~都算几成功既,因为路经此地,确系见到排到出商场外既夸张人龙~之前都有食过呢间既外带同埋荃湾分店,我觉得系出奇地好的..不过呢间分店,去过既朋友都系1致劣评..今日等睇戏既时间,就抱著无希望就无失望既心态去试1试~呢间分店比起荃湾既大好多倍..不过亦因为咁..回转带水蛇春咁长..d食物由师傅制作完再转到过来,都已经唔新鲜了..1入座就见到摆左张mark低入座时间及remind几时要离场既单比你..不过我地都无食足50 mins..so唔知系唔系1够钟就会赶人走~呢个系朋友食既吞拿鱼sushi..卖相就好似唔错~带子sushi..尚算鲜甜,不过卖相就真系.....差d玻璃虾sushi..有少少既甜味呢个虾剌身,应该唔系甜虾来,毫无甜味,系爽口的~_~"最后食左total 16碟..埋单连+1...$141...因为唔系好肚饿..所以勉强都可以话系饱既..另外1提既就系海胆sushi唔新鲜,1放入口就1阵腥味、寿司既卖相亦好差..芝士蟹柳sushi,真系芝士、蟹柳、饭系完全分开3 part野咁系只碟度卫生亦颇差,见到1碟s

之前都有食过呢间既外带同埋荃湾分店,我觉得系出奇地好的..
不过呢间分店,去过既朋友都系1致劣评..
今日等睇戏既时间,就抱著无希望就无失望既心态去试1试~

呢间分店比起荃湾既大好多倍..不过亦因为咁..
呢个系朋友食既吞拿鱼sushi..卖相就好似唔错~
带子sushi..尚算鲜甜,不过卖相就真系.....差d
玻璃虾sushi..有少少既甜味
呢个虾剌身,应该唔系甜虾来,毫无甜味,系爽口的~_~"
2个人食左16碟

卫生亦颇差,见到1碟sushi既盖边痴住几粒蟹子、服务可以话系0服务咁济,除左带位、食完数碟之外,完全无人会理你...回转带上布满盖都无人处理....另外食物转来转去都系𠮶几款、有款cake朋友除左刚坐低既时候见到有人食过,1值到走都等唔到再出𠮶款cake
2011-08-27
等候时间
5 分钟 (堂食)