2019-10-09 146 浏览
有一段时间冇黎食鸡翼啦,咁岩今晚经过旺角,所以就叫友人陪我食个鸡翼先!小店的装饰跟以为有少少不同,多了一些有关海洋的小装饰,几特别!而鸡翼menu都有少少改左,见有两款新口味,所以就叫黎试试。菠萝啤酒麦香风,这款新口味鸡翼是烤鸡翼,本身味道咸咸地,上面有一些类似千岛酱味道的酱汁,有一些菠萝粒系上面,酸酸地几清新!韩式蟹皇蟹籽Oppa,这款也是新口味!鸡翼也是烤鸡翼,鸡翼用上有一些蟹膏一齐煎,所以带有蟹膏的味道!而上面有爆多的蟹籽和蟹柳,全部都系蟹,这个构思几创新而且味道都不错!文青风玫瑰,这款鸡翼基本上每次黎都必点,有淡淡的玫瑰味,再加上蜜糖的甜味,十分惹味!青苹果薄荷冰绿茶,有淡淡的青苹果味,有少少薄荷的冰凉,绿茶味都几出,有少少涩味,岩哂食完鸡翼饮呀!估唔到冇黎一排装饰不同了,menu也转了,但仍然是这么美味,唔知下次再黎又有咩新搞作呢!?
菠萝啤酒麦香风
韩式蟹皇蟹籽oppa

文青风玫瑰

2019-10-08
等候时间
5 分钟 (堂食)
韩式蟹皇蟹籽oppa
文青风玫瑰