2019-09-21 456 浏览
今日同男朋友仔庆祝纪念日,想食西餐之后就黎佐依度😆系openrice度订位有蛋糕送,我地要求画柴犬点知真系画佐岀黎❤️1.澳洲顶级西冷 $128我本身唔钟意用木板上,所以叫staff用碟上。(我觉得木板系唔会洗得干净同木板d刀痕会藏佐好多细菌🤭)我叫佐七成熟,又唔会太熟或太硬刚刚好。薯条系热嘅,同埋系脆身,唔会太油腻。沙律菜就普普通通,加佐d 酸酸甜甜嘅酱落去,都几清新嘅。2. 加拿大猪鞍 $128男朋友介口所以唔食得牛之后就叫佐猪鞍,个味男朋友话好似系西藏嘅烧烤肉咁,因为系加佐唔少嘅香料去整,食落我同男朋友都觉得好好好好咸,可能啱重口味人士。薯条同沙律菜同牛扒嘅一样就唔再讲。3. 港女$68可能我地平时钟意饮d淡口d嘅啤酒,所以觉得真系几苦下,但系几香下,有木桶嘅香味,男朋友话「港女,真系几难顶下。」em.....4. 免费蛋糕你以为上openeice预先订位送个蛋糕比你,个个蛋糕就会hea做你咁谂就错唒啦,佢个蛋糕系朱古力蛋糕,应该系mousse cake ,个mousse 入口好滑好好食,唔会太甜。重点系佢地真系会将你要求嘅嘢尽量满足,真系一间有良心嘅小店。*唯一不足嘅就系佢系会限
今日同男朋友仔庆祝纪念日,想食西餐之后就黎佐依度😆

1.澳洲顶级西冷 $128
我本身唔钟意用木板上,所以叫staff用碟上。
(我觉得木板系唔会洗得干净同木板d刀痕会藏佐好多细菌🤭)
我叫佐七成熟,又唔会太熟或太硬刚刚好。
薯条系热嘅,同埋系脆身,唔会太油腻。
沙律菜就普普通通,加佐d 酸酸甜甜嘅酱落去,都几清新嘅。

2. 加拿大猪鞍 $128

3. 港女$68

4. 免费蛋糕

*唯一不足嘅就系佢系会限时90分钟用餐,我好怕有时间限制嘅餐厅,不过佢嘅服务真系一流。