2020-11-21 462 浏览
💛#支持良心餐厅💰Veggie all day breakfast $95💰A.C.E salmon bagel $98All day bfast都几丰富 我几中意个奶油面包 几香牛油味 系软身面包黎 炒蛋几滑身 中意佢有啲生果 提子同蓝莓都唔算酸 咁当然未去到话好靓好甜𠮶只 个大啡菇可以再juicy啲 望返menu先发觉原来焗豆系自家制 难怪同平时嘅茄汁豆有啲唔同 味道淡啲同埋啲豆淋啲 值得讲下个黑松露薯蓉 黑松露味好浓 食落都几creamy 比隔离个牛蓉果蓉好食得多 个牛油果蓉比较稀身 同好似有啲蕃茄味 似稀版salsa 个bagel有炒蛋 牛油果蓉 烟三文鱼 cream cheese同火箭菜 我唔食cc 同麻麻地火箭菜 所以liu走左 炒蛋ok嘅 呢度嘅牛油果酱正常 烟三文鱼本身唔记得咗比我地 后尾补番 加埋食正好多😂 不过个bagel体系硬身但唔chewy 唔系我食开𠮶只质地 感觉上系一间质素正常嘅cafe都系咁上下价钱但又无咩位令我觉得好特别会想再黎🤔
💛#支持良心餐厅

💰Veggie all day breakfast $95