Work life balance有时真系要锡下自己😛我搵到一个闺密点👯‍♀️呢到有得按摩💆🏻‍♀️仲有得食嘢🍴同happy hour🍸 一条龙服务 装修仲好trendy仲有得打卡📸📸一次过满足晒我呢个港姨几个愿望 按摩有埋房够晒private由按摩到食嘢都末倾完八婆嘢😝铜锣湾又多一个chill点🤩按完再饮返杯cocktail 🍸🥂呢啲先系生活呀 生活过後 又要返屋企服侍二大老板🥲😛Cold cut&cheese garlic shrimp 🍤 Df gobo with Aji 唔只环境间距做到足 以为食物唔系主打 点知都咁高质素 下次讲好左同老公要再早小小嘢食埋lunch 再按多次!💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️呢到星期二至星期五仲可以带埋宠物一齐chill 逢星期日仲有狗狗🐶event一齐玩

Cold cut
&cheese garlic shrimp 🍤