知道这一间餐厅好耐,所以去试一试。环境非常好,服务也很好。点菜时想点多春鱼,想问一份多少条,点知一份系一条,一份系$24,我真系第一次去吃一份一条多春鱼嘅日本烧。小朋友想吃,就算,点两份,希望有惊喜。再问牛舌,一份有三件,正常,但强调系一大两细,唔通要就牛舌形状?重点左鸡泡鱼乾,大菇,油甘鱼鲛,饭团,粟米,芝士年糕等等。点完後等咗都一段时间食物先来,但竟然系芝士年糕先来,咩玩法??到多春鱼来,竟然真系一条普通不过价值$24嘅多春鱼....实在搵苯...其他吃物都好燶,只有燶味同好咸...牛舌真系一大两细。重有叫咗茉莉花茶,竟然用tiwnings 茶包又收$2x。餐厅其实好细心,用热石炉去保温,服务也好细心。但$24一条多春鱼同燶味串烧实在好影响。本人只希望提供意见有待进步,难得有好嘅设施环境服务,希望会做到吃物可以配合,收费可以合理。