2020-02-10 836 浏览
趁假期除咗行街买嘢外,对我来讲出来食嘢都系好紧要一件事系每日都必需要,行开新蒲岗呢头都有好多嘢食,可以唔驶去附近商场食贵野,隔一条街已有多间特色食肆俾大家选择,一定满足到我哋嘅食欲,就去了呢间餐厅开饭系餐牌上已多款美食由小食、沙律、Pizza、意粉以及各款肉类同甜品啱晒大家口味,点番几款美食逐一品尝,先来有小食黄金鸡柳,当然用咗咸蛋黄制作,一入口已食到香浓蛋黄味道,汁沾满晒系香脆可口嘅鸡柳表层,啖啖肉之余特别惹味再来系千岛海鲜薄饼,热辣辣pizza食落够晒松脆,满口浓郁芝士同原只元贝口感十足到另一款系主食想食、明太子意粉,仲可以加配是日餐汤同非酒精饮品(餐牌半价),我都点番杯冻紫薯牛奶同餐汤一同享用而明太子意粉都送到枱上开始品尝味道原来唔止有明太子咁单调仲有元贝够丰富,每啖都有明太子粒鲜味同浓郁嘅酱汁,口感饱满食落更加滋味满足眨眼又食完一餐美食。
紫薯牛奶
是日餐汤
而明太子意粉都送到枱上开始品尝味道
想食、明太子意粉
眨眼又食完一餐美食。
用餐时段