2022-12-01 39 浏览
我地大约四点左右到左Hans Bar & Restaurant,餐厅刚刚开门同客人唔算多,餐厅可以比客人体验如何自制一半cocktail。餐厅属于半开放式,我哋坐嘅座位可以望出街外,装潢风格偏向工业风。- Aestivate 女友叫咗呢以蜜瓜为主题既signature cocktail,味道香甜好易入口,我第一次见女朋友饮Cocktail饮得咁快😂,另外Aestivate伴随蜜瓜同茉莉花香。- Porn Star Martini Porm Star Martini系classic cocktail,成份有热情果、Vodka同香槟,不过餐厅将香槟分开变成两杯,一个价钱两杯饮品令我觉得好抵饮🤣- 麻婆豆腐Nachos餐厅将Nachos转为炸腐皮,腐皮超级无敌薄身。麻婆豆腐酱系餐厅自己调制,并非用即食医汁。虽然味道有啲咸,但中西合璧既创意令我佩服得五体投地🙇🏻‍♂️- 蒜蓉花椒冻虾仁蒜蓉同花椒粒好多,令虾仁好入味。虾仁本身都爽口弹牙,佐酒一流。总结而言,无论饮品同食物都非常有创意,连平时唔多饮酒嘅女朋友都觉得呢间酒吧唔错🤣

- Aestivate

麻婆豆腐Nachos

- 蒜蓉花椒冻虾仁
蒜蓉花椒冻虾仁

2022-11-26
$150 (其他)
Aestivate
Porn  Star  Martini