2023-11-18 727 浏览
BDKMV谢绝扫兴有限公司呢间系我近期超级惊喜嘅cafe!当呢几年疫情,香港大大话话都开左几百间咖啡店,唔知有去开cafe或者追新cafe习惯嘅大家,会唔会同我一样有cafe疲劳?开始觉得cafe离不开ADB、意粉、bagel、sourdough,所有食物一式一样食到闷,到而家去cafe已经唔期望出品有几好食,纯粹同朋友cafe hopping一下果种心态。黎呢到之前都系都系咁念,求其点左个$72嘅吉列猪扒饭,上到枱见到份量都几大,吉列猪扒极香脆而且有肉汁完全唔干,个饭系日式炊饭,粒粒分明而且软熟,加埋温泉蛋捞埋食真系OMG!呢度食物选择都非常多,burger、日本饭类、沙律、小食、蛋糕、pancake、French toast等等,咖啡方面要赞一赞佢地个拉花超靓劲细致,用餐体验好满足!🥰相信店主都好钟意三上悠亚,见到书架上有佢嘅写真集,系咪可以介绍三上忠粉Tyson Yoshi过黎?🤔- Pork chop bowl- pancake with caramel pineapple- Espresso tonic- Hojicha latte
BDKMV谢绝扫兴有限公司

- Pork chop bowl