2022-09-29
鮨勝 🍣九龍城龍崗道31號地舖$1380有18道菜式真係好抵食!前菜、熟食、壽司、手卷、湯同甜品樣樣都有齊,而且食物質素高,師傅好用心為客人講解是日海鮮出處,服務員都好細心,會留意客人一舉一動,適當時候添茶同準備下一道菜🫶🏻比較出色同印象深刻既菜式包括以下:- 京都豆乳配小川海膽 - 清雨煮鮑魚配魚子醬- 龍蝦汁松葉蟹肉蒸蛋佢嘅手握壽司貝類同魚類既比例剛好,我個人比較鍾意食貝類嘅壽司,以佢嘅石恒貝同帆立貝都係好鮮甜爽彈,正合我心意🤭而其中一個壽司係櫻花木薰赤鯥,師傅專登喺我哋面前表演薰魚,都幾特別,而經過火炙嘅赤鯥除咗有櫻花木熏香味,食落口亦能夠帶出魚油香味🤩最後甜品用咗超級甜嘅靜岡蜜瓜同香印提子作為結尾,圓滿地結束今晚嘅廚師發板😝下次會帶埋屋企人嚟食!真係值得回頭,食物好,服務好,而且價錢合理。
$1380有18道菜式真係好抵食!
比較出色同印象深刻既菜式包括以下:
- 京都豆乳配小川海膽