2022-04-04 695 浏览
难得嚟到新蒲岗,梗系要去吓好多人推介嘅窝子啦✨ 平日1:00左右差唔多full晒,好彩我哋坐到最后一枱🤣慢煮手撕猪腩窝夫三文治($98)窝夫本身走薄脆路线,都仲食到啲蛋香,配上手撕猪估唔到咁夹😳 而且手撕猪嘅份量超多😂 好彩有啲生菜丝伴碟中和吓减轻油腻感🙊 一份两个女仔share啱啱好👍🏻慢煮口水鸡扒($45)呢个鸡扒好惊喜! 首先鸡肉好嫩滑,上面嘅皮脆卜卜🤤 本身又有啲香料味,点埋个酱汁更带有麻香同微微嘅辣味🥰 特登留咗少少窝夫嚟同佢一齐食都好夹👍🏻意大利芝士忌廉梳孚里松饼($105)呢个pancake真系好重空气感🤤 上面嘅tiramisu cream份量都好多,成件事好邪恶😈 不过下次我会想试原味+黑糖浆,应该可以食真啲pancake本身嘅味道☺️下次再嚟新蒲岗嘅话会再嚟试吓其他嘢食😆

慢煮手撕猪腩窝夫三文治($98)

慢煮口水鸡扒($45)

意大利芝士忌廉梳孚里松饼($105)

下次再嚟新蒲岗嘅话会再嚟试吓其他嘢食😆