2008-07-28
琴日經過CWB, 想試下, 試之前去了SOGO SUPERMARKET食了炸薯餅先再去!去到, 排長龍, 等了5MINS先到我買, 原本想試所謂既 "肉醬"薯條, 點知CASHIER話CHEESE & 肉醬都SOLD OUT! 佢RECOMMEND話PIZZA味都好好味, 即管試下! 再等多7-8MINS 先到我! 整體上係炸粗薯條(連皮) + 各種 醬汁, PIZZA味就係似茄醬+有D磨菇做SAUCE! 一杯杯裝的, 份量都唔少, 兩個人食是非常足夠的! 味道係估唔到咁驚喜! SAUCE + 薯條非常MATCH!!! 連我GF平常唔食茄醬都話好味道! 價錢 $22其他味: 芝士、 酸忌廉、 蜜糖芥辣、肉醬...... 另外有焗薯皮, BEER都有(不過似乎未有LICENCE) 注意: 要快食, 因為D醬會整淋D薯條, 如果慢慢食! 因為我食到尾發現開始淋了!味道: 茄醬MATCH WITH薯條幾好味, 最主要連薯條都有D調味, 好有驚喜 (9/10)價錢: $22來說可能少少貴, 不過好味, 值得比$22! (8/10)服務: 沒有甚麼服務, 因只係企門口的小店ONLY! (
服務: 沒有甚麼服務, 因只係企門口的小店ONLY! (2/10)
環境: 要企街邊食, 附近無乜地方可以企, 大家都係企係旁邊的服裝店WINDOW前食! (4/10)
再幫襯指數 : 100%會!(不過希望唔好要排隊)