2019-03-25 45 浏览
呢度地点的确系有啲难揾,除咗的士之外都冇其他车去到,其实佢个位置就系PMQ再上一街其实佢个位置就系PMQ再上一条街,对面有个公园,所以搭的士的话都系喺PMQ落。一入到去其实地方唔系好大,不过装修得好靓,亦都坐得好阔落好舒服。一坐低啲侍应已经好主动咁拎啲餐牌俾我哋,亦好主动介绍今日有啲咩特别推介,同埋通常最热门嘅食物系乜嘢。因为今次系我第一次去,所以都听佢讲点左啲佢推介嘅食物。第一样到嘅食物就系呢个鸡翼佢揸得好趣个屁有啲辣辣地亦有啲黑椒超级好食。另外我哋叫咗个菠菜蟹肉面,初初见到佢个色以为会冇乜味,点知食落去系淡淡蟹肉,好鲜,配埋个菠菜味真系好新鲜。之后就系呢度最出名嘅Pizza,𠮶时已经同我地讲呢个系佢哋自己整,而唔系好似人哋咁交货黎焗嘅,真系超好食,已经食到上咗瘾,下次一定会再嚟食