2020-05-23 141 浏览
ᴠᴇɢᴀɴ sᴀʟᴅ ʙᴏᴡʟ🥗.到而家呢间都仲系我最爱嘅素食餐厅🍴💓除咗够晒黄💛staff嘅服务态度都好好🥰呢到间唔中都会有新product😋所以都几难会食厌😝但系每次去都一定会嗌个不可能汉堡🍔真心好食😍今次去个包仲高质左 烘到外脆内软 好香食落仲甜甜地🤩应该转左面包?不过啲蕃薯条就冇左之前咁粗身同香甜 食落冇左咁绵密🍠.纯素沙律碗🌱 $78呢碗沙律颜色好丰富😍食得好开心🥳除左卖相好靓之外 仲好健康好有营养‼️有齐淀粉质,蛋白质,蔬菜同埋水果💖有烧南瓜,鹰嘴豆,羽衣甘蓝,紫椰菜,波子萝卜,车厘茄,香橙同埋奇异果😚仲另配柚子汁🤩不过我觉得个汁唔够fresh 因为佢咸咸地唔系净系得好酸好清新嘅柚子味😫唔好睇佢系沙律 食晒其实都够饱🤤(虽然我仲有食汉堡包同埋蕃薯条🤫)佢仲新出左个土耳其沙律🇹🇷下次可以再去试埋🤘🏻.之前多数都系平日去 今次星期六去 真系队晒长龙😭等左16张枱先到我😫想去食建议早啲去/book定位/外卖❣️
ᴠᴇɢᴀɴ sᴀʟᴅ ʙᴏᴡʟ🥗
纯素沙律碗🌱 $78