平时一向都有食开乐园,不过一都系中午同同事一齐食多,食开牛腩河,好正!今日系观塘做完嘢就周围行阵,见到原来呢个位有一间,就一于就食佢,自己一个人食饭,我不嬲都系比较钟意外卖~收工时间堂食都差唔多坐满~我想讲姨姨真系好nice~真系小店先会有呢种人情品,叫左外卖之后,我系门口等左差唔多5分钟,就有得拎啦!好快手!叫左个招牌鱼蛋加韭菜饺!今次试吓粗面!同埋叫左枝冻豆腐~一品豆浆有保证~净番最后2枝咋!好好彩!我攞完外卖之后经过一间舖头行咗差唔多成个钟先返屋企食,发觉个面竟然净系淋左少少,都仲有汤净!粗面真系值得推介佢食落去唔韧,而且表面好滑!如果平时食开河粉厌厌地,想转下新口味试新嘢,你哋都可以试吓粗面,碱水味唔会太重~我接受到!招牌鱼蛋唔使讲啦,好弹牙,钟意食白鱼蛋嘅我必叫,韭菜饺同佢都分别有三至四粒好足料~