圍方𝐓𝐡𝐞 𝐂𝐚𝐩𝐭𝐚𝐢𝐧’𝐬 𝐇𝐨𝐮𝐬𝐞美式船長主題餐廳🌊⚓️🛟🛳️The Captain’s House已經食過好幾次,最signature一定係餐廳的shake shake海鮮袋,原來係圍方開左分店,餐廳好大,裝修又靚,有好多船長主題的佈置,好適合一家大細、成班朋友黎一齊食🌊⚓️🛟🛳️必點shake shake海鮮袋,我地要左個「Captain’s Bite淺嘗拼盤」海蜆、青口、八爪魚仔、海蝦、翡翠螺、小龍蝦仔🦐🦞🦀🦑🐚店員會幫手Shake Shake!海鮮都好新鮮,沾滿Spicy Cajun Garlic Sauce,要左小辣好惹味😋大蜆好肥美、八爪魚仔都好彈牙。仲有粟米、腸、新薯,都好入味。餐廳Menu其實都幾豐富,除咗有海鮮、仲有牛扒、意大利飯、意粉、嗰款小食,好多選擇。我哋仲要左蟹肉意大利飯,真係啖啖都有絲絲嘅蟹肉🦀龍蝦湯都幾濃郁🦞一定要加多少少錢要埋酥皮,正好多😆🔸淺嘗拼盤🔸龍蝦湯配酥皮🔸香煎希臘芝士🔸夏威夷風烤雞翼🔸手拆蟹鉗蟹膏意大利飯📍#TheCaptain’sHouse (#大圍美食)#大圍 車公廟路18號 #圍方 3樓321A號舖

龍蝦湯都幾濃郁🦞一定要加多少少錢要埋酥皮,正好多😆

🔸淺嘗拼盤
🔸龍蝦湯配酥皮
🔸香煎希臘芝士
🔸夏威夷風烤雞翼
🔸手拆蟹鉗蟹膏意大利飯

📍#TheCaptain’sHouse (#大圍美食)
#大圍 車公廟路18號 #圍方 3樓321A號舖