2019-07-31 117 浏览
今日同朋友去要去深水埗开工,依头做野又热又辛苦,LUNCH紧系揾间坐得舒服D既地方朋友钟意食潮州野,咁岩公司可以CLAIM钱,所以去依间德丰食野!见到依间D野食好似唔错,于是叫多几款黎食,反正大家都肚饿。第一样点左元朗盐焗乌头。见到侍应拎住过黎个刻劲开心,好大份好靓仲好香�,出奇地成个𩠌都唔腻,而且好有丰富嘅口感,like !吊片蚝仔粥一窝味道都唔错,入面啲蚝肉鲜嫩多汁。朋友话花生鸡脚黎讲佢都算系咁,睇落朋友都好满意,而且个汁都好开胃配搭得好好!之后再叫左个卤水拼盘同芽菜豆卜,好多汁咬落去好juicy ,味好出,整体上都ok既!我哋叫咗两杯野饮, 依度D饮品唔贵, LUNCH黎讲 真系好满意!