2021-01-04 112 浏览
呢排冻冻地,劲想打边炉暖下! 所以揾左呢间八幡屋,一个价钱食晒海鲜和牛打边炉同刺身,仲有放题嘅串烧、炸物、甜品,几抵食!我食嘅系180分钟刺身海鲜火锅盛宴,可以同男朋友慢慢食。汤底我哋拣咗寿喜烧同埋蕃茄龙虾汤。蕃茄龙虾汤入面有半只龙虾,啲龙虾肉都几爽口, 汤底重蕃茄味。刺物拼盘: 餐厅首先会送上一盘刺身拼盘,有甜虾、希灵生虾、三文鱼、带子等等。剑鱼腩同埋带子真系好值得encore剑鱼腩有鱼脂香味,食落滑口而带子都几大粒,新鲜无乜雪味甜虾都几大只,多肉澳洲M5和牛净系食和牛都已经抵番,本身以为净系第一盘先咁靓,原来每次encore都同样高质牛花纹分布靓仔,食落嫩口又有牛味海鲜拼盘就有虾、鲍鱼、蚬同带子等等鲍鱼口感爽弹,几新鲜下。出面亦有自助区拎下寿司、甜品、火锅材料有电子落单叫小食, 炸馒头好好食,好脆甜品的泡芙同朱古力蛋糕亦系必食总括黎讲呢间餐厅服务同埋火锅食物质素都不错
我食嘅系180分钟刺身海鲜火锅盛宴,可以同男朋友慢慢食。

刺物拼盘:

剑鱼腩有鱼脂香味,食落滑口

而带子都几大粒,新鲜无乜雪味

甜虾都几大只,多肉

澳洲M5和牛
牛花纹分布靓仔,食落嫩口又有牛味

海鲜拼盘就有虾、鲍鱼、蚬同带子等等
鲍鱼口感爽弹,几新鲜下。

出面亦有自助区拎下寿司甜品火锅材料

有电子落单叫小食, 炸馒头好好食,好脆

甜品的泡芙同朱古力蛋糕亦系必食

总括黎讲呢间餐厅服务同埋火锅食物质素都不错