2019-03-04 679 浏览
黎之前都有少少期望,价钱唔贵,楼层又够高,但系一出电梯就望到哂成间餐厅个布局,如果咁啱有人要入电梯,其实个位好窄,若然要等位就更迫坐左喺窗边啲二人枱,同隔离只有两只手指嘅距离内部境走阴暗路线,情调黎讲认真唔错,好适合情侣或者girls talk唔谂咁多要左个二人餐唔记得左个餐前小吃叫咩名....上碟呢个样系好精美,但卷到成朵花咁想摆落口又有啲难度沙律入面嘅合桃,提子干添加香脆口感,但系唔知点解全部菜都有少少苦主菜我都系要左个鱼,煎得啱啱好,鱼好够嫩滑,配椰菜花蓉减低油腻感,只系减低啫,都系觉得油腻嘅大人要左牛腰脊,exactly即系边个位我就真系唔知,亦都唔识睇几分钟之后隔离枱想叫但侍应回覆佢卖哂转做第二个部位俾佢个牛就一般,伴碟个薯饼就好好食,我地真系妹仔肚,次次都系buy个伴碟多过主菜甜品系焦糖蕉+brownie;焦糖嘅野其实好多时都令我食唔出下面旧野本身系咩味,所以我决定铲走哂啲焦糖就咁食蕉至于个brownie,硬到....勉强切左一个角落仔试下味就算,我印象中嘅brownie唔应该系咁硬架服务一般,食物一般,价钱黎讲都算可以,如果想平平地食西餐又想要景观可以考虑下啊.
黎之前都有少少期望,价钱唔贵,楼层又够高,但系

坐左喺窗边啲二人枱,同隔离只有两只手指嘅距离

唔谂咁多要左个二人餐
几分钟之后隔离枱想叫但侍应回覆佢卖哂转做第二个部位俾佢

2019-01-18
等候时间
3 分钟 (堂食)