餐厅: SP_CE cafe & lounge
资讯:

SP_CE位于普庆坊,地理位置唔算好方便,但系附近其实有好多隐世cafe等住比大家发掘🤤 呢度环境好chill好舒服,适合大家黎放松下心情😽 餐厅环境唔大,容纳到十几个人。小编同朋友等咗差唔多45分钟先有得食,不过我地食完都觉得食物都值得我地排队😌 餐厅户外亦有打卡位,宜家正值秋天,凉爽嘅天气好适合大家打卡😙------------------------------黑松露炒蛋bagel $98 【8.3/10】🍳呢𠮶bagel系餐厅嘅必点菜式,净系睇佢嘅卖相都feel到佢嘅澎拜😵 食物上台嘅时候,已经闻到黑松露阵阵嘅香味。黑松露汁落得好慷慨,浓郁嘅味道好均匀咁布满炒蛋😽 bagel配上酱汁嘅味道同炒蛋都算几夹,惟独bagel比较干身,而且唔算烟韧,所以要扣少少分😿 不过小编一定会返黎再食呢个bagel,如果大家黎嘅话都一定要试呢个bagel啊😉------------------------------墨鱼汁墨鱼意粉 $118【7.7/10】🦑🍝同bagel一样,墨鱼汁香气四溢,食落去满口浓郁嘅墨汁,真系好滋味😝 意粉都好挂汁,但系小编钟意淋啲扁啲嘅意粉🙈 虽然小编唔钟意食番茄,但系

黑松露炒蛋bagel $98 【8.3/10】🍳

墨鱼汁墨鱼意粉 $118【7.7/10】🦑🍝

同bagel一样,墨鱼汁香气四溢,食落去满口浓郁嘅墨汁,真系好滋味😝 意粉都好挂汁,但系小编钟意淋啲扁啲嘅意粉🙈 虽然小编唔钟意食番茄,但系系朋友嘅鼓励之下食咗一个,竟然唔抗拒佢嘅味道,反而觉得几甜😆 总括黎讲,意粉整体表现几好,但系唔算系必食,下次不妨可以试下其他意粉!

墨鱼汁墨鱼意粉
等候时间
20 分钟 (堂食)
墨鱼汁墨鱼意粉