餐厅: 周記點心
资讯:

2021-04-08 700 浏览
平日好少夜晚饮茶,缘由买咗复活节万怡酒店山顶大富翁套票Staycation,唔包晚餐,刚好可以试试西营盘附近美食,Openrice评分都唔错,唔光系点心,亦有饭食,就选呢家啦,我哋7点半左右到,店入面好少人,原来夜晚8点Close,午餐一定要排队啦,点了芝麻虾🦐多士,上菜好快,非常好食,老少皆宜,虾肉选料新鲜,虾肉超级厚,多士炸的刚刚好,芝麻够多够香口,马拉糕亦有水准,松软唔粘牙,仔姜皮蛋虾肉卷都好食,颇有创意,口水鸡就唔够正宗,但都好味,其他食物都话可以,总体性价比都不错,很满意的晚餐,有机会会再去食虾多士,试试邪恶嘅流心西多士。
2021-04-02
  • 芝麻虾多士