我地为左佢既180度无边际萤幕而黎😆上到二楼心入面哗左声,当时投影既画面系星空,好靓同超有feel😍我地食饭期间仲转过两次投影,一次系东欧城景,一次系水母,咁岩隔离枱有人生日,转左一阵生日快乐既投影添😮黎呢到庆生都几有惊喜!▫️泰式牛油果大虾沙律 ($128)牛油果够熟冇苦涩味,大虾亦新鲜弹牙,沙律由切粒牛油果、蕃茄、腰果、椰丝拌成,加上泰式酸汁,味道酸甜好开胃。▫️烧鱿鱼 ($88)原条鱿鱼切片上,烧得好香,食落弹牙又有啲嚼劲,点埋配有既泰式青辣酱更惹味。▫️真.海胆忌廉意粉 ($228)海胆几新鲜,意粉软硬适中,全都挂满海胆忌廉汁。▫️基地炒饭($288)我地觉得呢个最好食😋大推!龙虾半边上仲有大只蟹蚶,芝士舖面焗出黎好香,仲洒满蟹籽😍龙虾肉多,仲有虾膏,可以捞炒饭食。炒饭出色,炒得粒粒分明又有镬气,每粒都痴到蛋丝,一上枱已闻到好香👍🏼▫️香蕉煎饼($128)食落内软外脆,加上朱古力酱同炼奶,好味😋▫️Green finger ($118)▫️Base brother ($118)我自己偏好Green finger既青瓜味,而Base brother就系偏柠檬酸,两杯都好饮😀
我地食饭期间仲转过两次投影,一次系东欧城景,

▫️泰式牛油果大虾沙律 ($128)
泰式牛油果大虾沙律

▫️烧鱿鱼 ($88)
烧鱿鱼

▫️真.海胆忌廉意粉 ($228)
海胆几新鲜,意粉软硬适中,全都挂满海胆忌廉汁。
真.海胆忌廉意粉

▫️基地炒饭($288)
我地觉得呢个最好食😋大推!
基地炒饭

▫️香蕉煎饼($128)
食落内软外脆,加上朱古力酱同炼奶,好味😋
香蕉煎饼

▫️Green finger ($118)
▫️Base brother ($118)
Green  finger  &  base  brother

用餐时段
泰式牛油果大虾沙律