2014-03-20 762 浏览
行完街周围找野食, 行到呢间见里面比xx乐仲大仲型, 便入去试试!!餐牌多款式又有真实拍摄图片, 因太多𩠌想试, 所以每人叫一款啦!!西芹班块: 虽然是清淡一味菜, 但班块一D都唔求其, 好有镬气和鲜鱼味. 不像一般的雪藏鱼. 西芹都好绿油油.西柠鸡: 来一个开胃𩠌, 西柠好好味不太酸又带点甜, 外皮炸得不油腻 内肉软滑可口. 下次想试埋咕噜肉 (餐牌内咕噜肉的图都十分吸引)味菜牛柳丝: 最后一个重口味,原本是想叫个西冷牛扒餐, 但牛柳丝配上味菜一定要试下, 严格来讲不是牛柳丝, 是牛柳条…一咬落去D汁有牛味+洋葱+味菜 混合出一种讲唔出既感觉, 下次试下味菜牛柳丝炒面是否一样是牛柳条先….配: 中汤 - 是日例汤青红萝卜猪骨汤 – 足料有汤料食餐饮 - 而家少有的黄柠咸柠乐 (.餐牌叫龙凤可乐)
配: 中汤 - 是日例汤青红萝卜猪骨汤 – 足料有汤料食
餐饮 - 而家少有的黄柠咸柠乐 (.餐牌叫龙凤可乐)
2014-03-15