2021-12-14
前排lunch time經過見到新開左間🍔店,我呢個麵包精當然要試下😆由於舖頭座位唔多但我公司唔算近呢頭,而我呢個麻煩友又覺得呢類手工🍔要即刻食先食到最新鮮最好食既口感,所以決定搵日收工人少少先同男友過黎堂食😁我叫左手打炸蝦餅burger走芝士同提子梳打,男友叫左美國安格斯牛肉burger走芝士配薯條同桂花烏龍茶~我塊蝦餅勁厚身!😮 食到中途仲見到大大隻既原隻蝦肉,勁誇張!😳 蝦餅口感偏實淨,食得出係新鮮蝦唔係急凍,仲要係自己手打,非常有心機既小店❤️👍搭配我食🍔至愛既千島醬同juicy🍍,勁正!🤤男友嘅安格斯牛肉同樣好厚身,雖然未算勁juicy但好彈牙而且牛味相當濃郁!😋 佢都食到津津有味😎最後不得不提個薯條!!😍新鮮熱辣勁香脆而完全不油膩!味道唔會過鹹,偏粗身非常有口感,勁出色!👍💯呢度除咗普通汽水之外仲有唔少茶類供應,而除左🍔之外又有🌭🍕🍝同其他小食,選擇非常多元化下次再黎應該會試芫茜天婦羅豚肉😍 (其實頭先我已經掙扎左好耐, 因為炸蝦餅同芫茜我都好愛,諗到我頭都爆😆)
手打炸蝦餅漢堡
我塊蝦餅勁厚身!😮
手打炸蝦餅漢堡
食到中途仲見到大大隻既原隻蝦肉,勁誇張!😳
搭配我食🍔至愛既千島醬同juicy🍍,勁正!🤤
美國安格斯牛肉漢堡
美國安格斯牛肉漢堡
最後不得不提個薯條!!😍
新鮮熱辣勁香脆而完全不油膩!
味道唔會過鹹,偏粗身非常有口感,勁出色!👍💯
下次再黎應該會試芫茜天婦羅豚肉😍