餐廳多個corner都滿佈櫻花🌸,而背景音樂都係日本歌曲🎵。雖然我唔太識日文,但坐低感覺尼種日式氛圍,有種係日本櫻花樹下賞櫻的感覺,超浪漫勁溫馨! Lunch我地就簡簡單單叫左兩個set!每個lunch set都包左味噌湯、蔬菜沙律、一球雪糕。雪糕口味都好特別,有番石榴味、海鹽、奶茶等口味,本想一試奶茶口味,結果太多人揀,賣晒‼️最後揀左士多啤梨🍓,雪糕奶味偏重,唔會覺得太甜太膩。 ⦁明日花海膽丼 $278尼個海膽丼就豐富了!見到壽司醋飯上鋪滿了北海道馬糞海膽、加拿大海膽、皇帝蟹棒,淨食都已經回晒本!份量多就不在話下,兩款海膽都好鮮甜,口感亦好嫩滑!✨抵食の選 ⦁廚師發板壽司10貫 $238每次揀食咩壽司,選擇困難症都會跑出黎!今次可以廚師發板,咁就可以撒手不管!廚師揀選當日時令海鮮刺身(日本海膽、吞拿魚蓉、左口魚裙邊、帶子、三文魚籽、三文魚等),製造出各款鮮甜美味的壽司!✨懶得揀の選 ⦁ 燒乳山蠔 $28/隻最後仲嗌多兩隻燒乳山蠔,肉質肥美,多汁鮮甜。

⦁明日花海膽丼 $278

廚師發板壽司10貫 $238

⦁ 燒乳山蠔 $28/隻
最後仲嗌多兩隻燒乳山蠔,肉質肥美,多汁鮮甜。

2023-04-30