第三站

Station 3 Cafe
Station 3 🌟✌🏻👆🏻🙈通常朋友之間相約都係 係旺角居多,感覺係大家既中間點,旺角有不少樓上cafe, 提供到一個休閒食飯既地方。今次就約左朋友去 Station 3 慢慢食個飯。😋我地各叫左一個dinner set, 每個餐加$35 就可以有沙律同甜品一份,仲包一杯飲品。🍛西班牙煙鴨胸燴飯 $112份量很多。米飯粒粒分明,應該係用左了珍珠米去煮。整體醬汁都幾濃郁,包住每一粒白飯。米飯口感適中剛好。煙鴨胸份量也不少。🍝墨西哥香辣肉丸燴意粉 $116份量也是很多。意粉口感軟硬適中,可以更加彈牙。醬汁是偏向比較稀身的,味道都濃郁。配料份量都好足,肉丸大大粒,唔知點解好似有d似牛肉球既味道咁。醬汁唔辣,食唔到辣既朋友都可以試下。🐣蜜糖雞翼推介!每一隻都肥美,甜度很夠。外皮有點微脆,肉質很嫩滑。一份既份量好多,有6隻🍰法國朱古力蛋糕好夠凍,仲有d冰雪既口感。朱古力味有d似朱古力奶既味道。上面個層係軟身既朱古力醬,下面應該就係蛋糕體同慕斯。🍰紐約芝士整體味道偏向鹹香既路線,有少少乳酪既酸味,餅底牛油味香。🍹芒果乳酪尼杯幾好飲。芒果味唔算假,乳酪味濃郁,凍冰冰好好飲☕️熱柑橘紅茶柑橘味濃郁。
Station 3 🌟✌🏻👆🏻

🍛西班牙煙鴨胸燴飯 $112

🍝墨西哥香辣肉丸燴意粉 $116

🐣蜜糖雞翼

🍰法國朱古力

🍰紐約芝士
整體味道偏向鹹香既路線,有少少乳酪既酸味,餅底牛油味香。

🍹芒果乳酪
尼杯幾好飲。芒果味唔算假,乳酪味濃郁,凍冰冰好好飲

☕️熱柑橘紅茶
柑橘味濃郁。