Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
《Yadllie Plate》 旺角交通方便,有时食物太多选择唔知食咩好!但如果想试Korea food,兆万11楼的Yadllie Plate 系唔错架💖特别推荐以下既菜式!!1) 惊喜二重奏有铁板牛又有炸鸡,满足你想食两种肉类既愿望!想medium又得,想7成熟又得,都系自己烧😍炸鸡有一点点spicy 但又好惹味架👍🏻😆2)八抓鱼蛋饼有两款酱汁可沾,蛋饼好薄不太油~入面既八抓鱼都好足料,弹牙,口感几特别架😉3)韩式牛肉卷蛋Very yummy! 首先因为佢系有芝士系入面,热辣辣,芝士入口即融!跟住牛肉系碎碎的沾在蛋卷中间,所以不太heavy的感觉,这款菜我给5粒星🥳🥳🥳4)紫菜芝士饭团一开始将所有材料不打浑,要自己搅拌芝士 紫菜 芝麻 饭等等,再搓成一饭团🍙好好玩!有得自己制造,食落都觉得有趣又好味左😍😍5)士多啤梨冰好靓!好衬Christmas! 虽然食咸食都好饱,但依个冰卖相太吸引,佢既士多啤梨亦不太药水味,可以一试呀!钟意佢既冰都有少少奶味😆😆6)饮品要饮提子乳酸!Very suitable for Korean food! 味道唔太甜,大大杯,会令人有好满足同甜蜜既感觉🤤🤤
《Yadllie Plate》
1) 惊喜二重奏
2)八抓鱼蛋饼
3)韩式牛肉卷蛋
4)紫菜芝士饭团
5)士多啤梨冰
6)饮品要饮提子乳酸!
Very suitable for Korean food! 味道唔太甜,大大杯,会令人有好满足同甜蜜既感觉🤤🤤推荐!
依家订座仲有7 定7.5折!好抵呀!同埋佢地个厕所几干净,要赞一赞
👍🏻👍🏻
地址:旺角西洋菜街1号兆万中心11楼