第三站

Station 3 Cafe
2024-03-31 151 浏览
新年既时候我约左朋友仔一齐去左旺角一间楼上Cafe-Station 3食晚餐✨餐厅既座位都算阔落,而且仲有得玩Boardgame,重点系无限时⏰岩哂三五知己一齐去呀❗️每个餐包一杯$38餐饮🍹另外加$38有田园沙律🥗芝士蛋糕🍰分别可以拣朱古力、蓝莓、New York*三选一*。♡黑松露蟹玉配黑醋沙律蟹肉份量适中,作为前菜都系一个好选择。♡黑松露带子鲜菌烩意大利饭呢个Risotto超级香黑松露味,饭粒唔会太水太淋,吸收了食材的精华煮得岩岩好。鲜甜珍珠贝系比较细粒既,仲有菇粒同埋芝士碎做topping~♡特级海鲜拼盘呢个拼盘系炸物~包括有鱼手指、炸虾、炸蟹钳、炸带子、吉列蚝。整体觉得算系唔错,唔会太油,粉浆又唔会太厚。炸蟹钳系Gavin妈儿时最爱,太耐无食喇~但如果可以再炸得脆d就好喇♡蓝莓芝士蛋糕芝士蛋糕食落比较light,面层淋上蓝莓酱,饼底牛油味可以再多d,不过食到好饱好满足。🍹饮品方面我地补钱order左Milk Shake~分别系士多啤梨味同埋芒果味,乳酪甜度刚刚好,不过不失。

♡黑松露蟹玉配黑醋沙律
蟹肉份量适中,作为前菜都系一个好选择。

♡黑松露带子鲜菌烩意大利饭

♡特级海鲜拼盘