2020-11-18 276 浏览
———————————————🐈:餐厅环境唔错,柔和嘅灯光令你有种休闲嘅感觉,好啱同三五知己一齐倾偈。都几大间同埋有好多年轻人,haaaaa即刻觉得自己后生咗好多!———————————————🔻抵食二人餐 $𝟹𝟷𝟾🔻可以拣一款小食,两款主食、两杯饮品同埋两款甜品,好抵🥰。我就拣左以下既食品:🌟芝士肉酱意粉一嚟到就已经闻到焗到好浓好香嘅芝士味,肉酱味道就正常。意粉软硬度岩岩好,口感唔错。𓂀推介度:7/10_🌟日式咖喱猪扒饭卖相唔错。猪扒炸得松软,虽然系薄切但肉质厚实,炸皮够薄够脆,口感唔错。咖喱汁做得几好,系常温、甜甜的日式咖哩,配上热辣辣既饭,好味💕。𓂀推介度:8/10_🌟蜜糖芥末鸡翼一碟有6只,鸡肉嫩滑,好重蜜糖,芥末相对淡啲,整体黎讲算入味👍🏻👍🏻,正!钟意食蜜糖鸡翼嘅你唔好错过!𓂀推介度:7/10_🌟芝士奶盖玫瑰红茶茶胆几香,配埋淡淡既玫瑰香味,味道清甜,清新之选💕。芝士奶盖都几浓郁,可以一试!𓂀推介度:8/10_🌟蜜糖梳打想饮有汽饮品又唔想太甜,谂咗好耐就决定试吓呢款。好好味!唔会太甜之余,天然嘅蜜糖饮落个人好舒服,健康之选!𓂀推介度:9/10_🌟甜品拣左Tiramisu同比
———————————————

𓂀推介度:9/10

Tiramisu
比利时窝夫

🌟甜品
拣左Tiramisu同比利时窝夫,我比较钟意个窝夫,有好大挞cream同oreo碎🤤🤤,个窝夫又脆卜卜,好味🥳!

👋🏻#hungryou_hk_cafe
👉🏻#hungryou_hk_油尖旺