今日假期约咗朋友去到深水埗Kokoni 食嘢,未去之前已经睇咗IG有好多人都大赞呢到嘅野食同饮品,所以我都好期待!我系星期六大概1点左右到,无人排队,仲有好多位净,但去到3-4点就开始多人。🌟抹茶特调 ($60)呢杯饮品材料系豆腐丶燕麦奶同抹茶。送到上枱个阵,职员同我讲记得好搅匀先饮。一饮口就食到豆腐碎再加抺茶味,呢个配搭好夹😋!唔会过甜啱啱好,好饮到我决定会再去多次饮🥰。🌟牛油果Egg Drop ($72)呢间舖头嘅egg drop ,我见基本上每枱都有叫😋。我亦都唔例外,叫咗牛油果egg drop!入面有半个牛油果系啱啱好熟,个炒蛋亦好滑,好香。Egg drop仲夹住一块沙律菜,令成个包唔会太滞🥰。另外,餐厅仲系宠物友善餐厅,提供埋宠物野食。各位主人可以同狗仔一齐食嘢😆

🌟抹茶特调 ($60)

抹茶特调

🌟牛油果Egg Drop ($72)
牛油果Egg  Drop

抹茶特调