2021-01-11 134 浏览
带住毛孩喺何文田谂住揾个地方坐下食少少野,行左梳桠道,有间冇开,有间outdoor坐满人(3点几都咁full😐), 就行过隔离街睇下,见呢间几靓又有位,就试下啦。佢门口位可以坐到大约3-4枱2人位,不过枱比较细张,如果食埋野就应该要2张枱先够放。 野食都几多选择,有cold dish (salad), 小食(鸡翼,薯条), toast, 意粉,甜品。 叫埋杯野饮就一百蚊松d, 少少贵啦,但食个环境都ok, 可以坐好耐。碎蛋沙律牛油果蓉多士:几好食,多士脆,碎蛋同牛油果蓉份量都算多,拌碟既沙律菜都几新鲜。Matcha latte: 几浓抹茶味,唔会太甜,几好饮,但略嫌唔够热,只系暖,仲要坐outdoor, 放一阵就已冻晒。服务:staff好nice, 仲问我狗狗要唔要水,俾左兜暖水佢。 然后都主动俾左杯水我。 送餐时唔小心倒泻左少少杯野,佢不断讲唔好意思,同帮我抹番 (其实只系倒左少少落只碟同只匙羹上面😅)衞生:见到有客走左佢地会喷野清洁枱面,另外佢有个牌放枱面,叫客人唔好放口罩喺枱面,同走时要自己处理用过既口罩同tissue👍🏻👍🏻👍🏻 同埋佢上餐系成个托盘上,咁餐具就唔会直接接触枱面

衞生:见到有客走左佢地会喷野清洁枱面,另外佢有个牌放枱面,叫客人唔好放口罩喺枱面,同走时要自己处理用过既口罩同tissue👍🏻👍🏻👍🏻 同埋佢上餐系成个托盘上,咁餐具就唔会直接接触枱面,再干净d👍🏻

🚗泊车:门口有表位,梳桠道同太平道都有表位,但要睇彩数,另外太平道都有wilson时租场

Matcha Latte

碎蛋沙律牛油果蓉多士