2021-05-25 296 浏览
讲唔停成日去朗豪坊都见到呢间餐厅外面大排长龙🔥 而咁啱朋友都想食天妇罗 所以就搵咗个平日去试吓系咪真系咁好食啦😝天吉丼 $118呢个天丼包括咗黑虎虾🦐 鱿鱼🦑 海红鲷 茄子🍆 南瓜 炸紫菜同埋温泉蛋🥚 欣赏佢炸粉唔厚 唔会太油腻😚 酱汁亦都唔错 唔会过咸😋最好食系个温泉蛋 啲蛋汁捞饭食真系超级正🤩 不过略嫌每一款个炸皮都唔系好够脆🙈All Star 丼 $108呢个比上面嗰个更加丰富😍 多咗软殻蟹 洋葱同埋樱花虾🤤讲唔停其实都唔系好明点解呢个反而会平啲🤔不过软殻蟹份量都比较少 得一只脚🤭 但系虎虾鱿鱼嗰啲同样都系好新鲜👍🏻整体黎讲 讲唔停觉得呢间餐厅几高质 价钱亦都算合理❤️ 食完成碗真系超级饱🥰 而且平日中午唔使排队 真系几值得一试😆

天吉丼 $118

All Star 丼 $108