听同事成日都话嚟呢间食嘢 于是我都决定嚟试吓😆 下午茶时间系2:15pm-5:30pm 好彩每次放饭都甘上下时间 呢间铺要上一层 楼梯有d窄 上落要小心💁🏻‍♀️ 环境都舒服 够大 够企理 见有楼梯仲有得再上多层 放饭时间通常要我哋撘枱的。见到餐牌都多选择 🙌🏻有粥面饭粉等 下午茶价钱嚟讲算吾贵 合理 有茶供应 冇收加一 又吾洗收茶位费 有单工证仲有9折😍👍🏻个人好钟意食猪手~猪软骨等,呢间都有,通常猪手系岀面食都较贵,而呢间就反而价钱冇想像中贵。 于是我就点咗个猪手捞面👻 估吾到都几大碟 仲有个汤俾我捞 个猪手个汁都几好味😋重点系猪手好入味又5会太un 又5会太淋 啱啱好 有大约3-4旧。 至于d面就比较实 要整松佢先食得 5系太大旧食5到🧐 最后杯热柚子柠檬水都几好饮 柠檬同柚子都几夹 岀面餐厅比较少有呢款拣,饮完个人几舒服。

猪手捞面,热柚子柠檬水
2018-09-12