2022-10-29 132 浏览
荃湾广场外呢条街系人都知好多美食小店,有不少美食选择,终于简左呢间日式烧肉小店试一试,由于系小店关系,座位亦相对坐得比较近🤣,但都舒服既。呢间餐厅好方便,一坐底,店员已经准备左个落单qr code,扫一扫就轻松order,大概等左5分钟左右,就已经上齐餐了。今次Order 左份安格斯上级牛肉手打汤乌冬及美国顶级高腰西冷碗日本珍珠饭,仲叫左热既绵花糖朱古力。美国顶级高腰西冷碗日本珍珠饭($98)店员好贴心准备定围裙,西冷已经放左系一块热辣辣既石上烧,然后自已diy 决定几成熟,不过都要快快手切开煎,唔系好快变well done ,价钱方面唔算贵,整体质素都唔错。安格斯上级牛肉手打汤乌冬($59)个人觉得牛肉略嫌煮得过熟,肉质食落有啲「鞋」,但乌冬爽口弹牙。热彩虹绵花糖特浓朱古力

美国顶级高腰西冷碗
日本珍珠饭($98)
价钱方面唔算贵,整体质素都唔错。
美国顶级高腰西冷碗日本珍珠饭

安格斯上级牛肉手打汤乌冬($59)
安格斯上级牛肉手打汤乌冬

热彩虹绵花糖特浓朱古力