2016-06-06
又有朋友向我推薦 荃灣有間日式放題 除左料理外 甜品都好多!勁鍾意甜品既我 見今日星期五 就約朋友黎呢到試試。我地9點後入座每人218 加10%行入去我地既位期間經過自助拎甜品既地方 我同朋友已經好興奮甜品款式真係多 仲有popcorn 機 雪糕機 仲有得自己整心太軟同人形燒😍😍😍 有得食又有得玩 ... 當然甜點我係會等到食哂咸點先食啦!值得一讚 order 紙上有英文字母作識別朋友想我劃野時只要同得講英文字母 我就好快咁樣搵到係邊一張order 紙!方便大家溝通!一黎緊係要食返個刺身做頭盤三文魚 以及甜蝦刺身好肥美其他款色都好新鮮左口魚邊壽司 呢個油分好豐富 燒到岩岩好 好食我食左4個😨😨😨😨😨😨另外 黑松露三文魚都無得輸黑松露既味道好濃烈 配上三文魚 有另一番風味燒菠蘿 誠意推薦菠蘿外層燒到好熱裡面水份無流失過咬落去'bi'哂d汁出黎 好甜好正炸物又係唔差雞軟骨另一樣翻叫既依物好入味 好惹味 送酒佳品最後食甜品 我就自己去整心太軟但資質問題 我失敗左不過唔緊要 佢既蛋糕漿調得好好唔會甜到'漏' 好味!而其他甜品款式都好努食❤️最後食左好蛋款唔同甜品完結左我既happy Frida
我地9點後入座
雞軟骨另一樣翻叫既依物
好入味 好惹味 送酒佳品
但資質問題 我失敗左
不過唔緊要 佢既蛋糕漿調得好好
唔會甜到'漏' 好味!
最後食左好蛋款唔同甜品完結左我既happy Friday ❤️
仲有啤酒!喜歡飲酒既朋友 除左大排檔 酒吧外,呢到都算係一個好選擇🤗