2022-09-23 636 浏览
🥧一底接住一底嘅胀卜卜新鲜出炉酥皮蛋挞🥧💭长沙湾蛋挞之王金园应该冇人唔识..睇佢哋出炉嘅速度..就知有几多人帮衬😚..平均3-5分钟就出一底..速度相当惊人🤨▫️▪️🥧酥皮蛋挞 💬酥皮食得出有好多层..口感非常酥脆..好香牛油味..蛋浆嫩滑..热辣辣..胀卜卜..金黄色....好香浓..不过略嫌唔够甜..唔知系咪低糖嘅呢🤪▫️☀️早餐火腿通粉 · 西煎双蛋 · 牛油餐包 · 咖啡或茶 · 冻饮▫️🌤午餐叉烧汤米粉 · 火腿奄列 · 牛油餐包 · 咖啡或茶 · 冻饮▫️⛅️特餐沙嗲牛肉面馆 · 火腿奄列 · 牛油餐包 · 咖啡或茶 · 冻饮▫️💫总括嚟讲必试出炉酥皮蛋挞啦..值得一提系跟餐个方包..做得超软熟..密度超高..一啲都唔Hᴇᴀ..(通常系餐包卖晒先会比方包🤭)小编就觉得方包仲好食过餐包😬💫
🥧一底接住一底嘅胀卜卜新鲜出炉酥皮蛋挞🥧

▪️